Follow Us

Serile oradene

Asa cum v-am anuntat deja pentru seara de joi am pregatit o forma mai speciala de petrecere, cea din Cetatea Oradea. Pe langa mancare, voie buna si muzica, organizatorii, alaturi de administratia Cetatii Oradea va ofera si turul cladirilor si al catacombelor cetatii. Acest tur va va permite sa ascultati crampeie din istoria cetatii dar si sa vedeti locuri in care s-au desfasurat momente din istoria tumultoasa a cetatii. Turul va fi organizat in 3 sau 4 serii, in intervalul 19 - 20:30:, inscrierea efectuandu-se la secretariatul Conferintei pana cel tarziu joi la ora 12. 

Am inceput cu ce-a de-a doua seara doar pentru ca este un moment aparte ce se va desfasura intr-un context mai aparte.. Dar nu trebuie sa trecem cu privirea nici seara dintai, care ne va aduce impreuna intr-o atmosfera deosebita de muzoca si antren deosebit creat de  trupa West.

Ultima seara am lasat-o la urma, asa cum ii este locul din punct de vedere cronologic, dar am imbogatit-o si pe ea cu o tema si cu o atmosfera deosebita: PASTA PARTY. Adica munti de spaghete si alte paste, boluri cu souri si alte cele necesare pentru a ada gust savoare dar si pentru a le face sa alunece cu usurinta pe gat in jos. ATENTIE: estimam un numar semnificativ de camasi sau rochite stropite, patate, etc asa ca vom aprecia o tinuta de "protectie" (adica ceva de care nu va va parea rau sa renuntati daca sosul de rosii numai iese)

Cam atat deocamdata.

Va asteptam cu drag